Intake Mindfulness
Voorafgaand aan de training vindt een (telefonisch) intakegesprek plaats. In dit gesprek onderzoeken we samen wat mindfulness voor jou kan betekenen, of de training op dit moment in jouw leven past en of je gedurende de training tijd kunt vrijmaken om thuis te oefenen.
Je kunt ook vrijblijvend een persoonlijk kennismakingsgesprek van 30 minuten aanvragen.

Intake coaching/counseling
Voorafgaand aan het begeleidingstraject vindt de intakeprocedure plaats. Via het contactformulier kun je een intakeformulier aanvragen. Je ontvangt deze per email. Dit formulier kun je thuis rustig invullen en aan mij terug sturen of mailen. Na ontvangst neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek. Bij een coachingtraject gaan we tijdens dat gesprek dieper in op je biografie, je hulpvraag en de te bereiken doelen.

Kernelementen in mijn begeleidingstraject zijn zelfreflectie, bewustwording en verankering van nieuwe ervaringen.

Vergoedingen
De behandeling alsmede de training worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Door de lage tarieven ben je vaak wel goedkoper uit omdat er geen aanspraak wordt gemaakt op je eigen risico. Soms zijn werkgevers bereid om geheel/gedeeltelijk de kosten van begeleiding bij te dragen.

Annuleringen
Annuleren is kosteloos tot 24 uur van tevoren. Na die tijd worden niet nagekomen afspraken in rekening gebracht.

Praktijk voor Coaching en Mindfulness - Evelyn Brouwer - tel. 06-42647401